.
0 vare(r) i kurven

Scorekurser

Scorekurser

se og hør hvad de sagde
Ny pris:  797 dkk
Netdating tips med Eftersyn

Har du prøvet netdating uden den store succes? Eller vil du bare gerne blive endnu bedre til online dating? Så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Kurset og coachingen vil bl.a. blive udført af Mark Benfeldt Kjær – en af forfatterne bag e-bogen Scor på Nettet, Danmarks første e-bog om online dating, som er baseret hans egne og Adam Braffs erfaringer.

Læs mere om Mark her PROFIL

Længde: 2 timer

Blive opdateret og optimeret til online dating

Hvis du er træt at nattescenen og gerne vil udforske de mange muligheder netdating giver for at møde kvinder i massevis og måske endda møde kvinden i dit liv, så tøv ikke. Dette kursus vil give dig et rygstød, som vil skabe bedre respons på nettet, end du nogensinde har kunnet håbe på.

Tag på en rejse ind i det digitale univers, hvor kvinderne befinder sig, fordi de aktivt søger en mand til dates eller et forhold. Med Mark Benfeldt Kjær – forfatteren til succesbogen Scor på Nettet – som guide, vil du være sikret en god og lærerig oplevelse. Du kan blive derhjemme foran computeren og vil opleve en ny verden åbne sig for dig, når kvinder på stribe begynder at vise interesse.

Netdating er ingen videnskab, men der er rigtig mange faldgruber, og masser af mænd går daglig glip af dates og beskedsvar, fordi de ikke er klar over, hvordan de skal gebærde sig og skrive på en effektfuld måde. Med kurset Netdating – Eftersyn vil du få al den viden, du skal bruge for at blive en dygtig netdater med masser af interesse fra kvinderne.

Med Netdating – Eftersyn vil du få:

  • En dybdegående forståelse for kvinders måde at tænke på, når det gælder netdating.
  • Et komplet online scorekursus med professionelle score-coaches.
  • En øget selvtillid, der i den grad vil skinne igennem i dine mails og din måde at benytte netdating på.
  • Gode råd og vejledning til hvad du skal skrive, hvornår og hvorfor.

Netdating – Eftersyn vil styrke din selvtillid, hvilket vil blive tydeligt både i din profil og dine beskeder. Kurset vil øge din forståelse af og kommunikation med kvinder markant, så du vil opleve at kunne interagere med kvinder på en helt anden måde og med kæmpestore fremskridt. Kurset vil sandsynligvis forandre dit liv i en grad, du slet ikke kan forestille dig.

Netdating kurset er en sikker vinder.

Derfor får du 90 dages fuld returret!


.
AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: adamz.braff@gmail.com
Nyhedsbrev
Navn:  
Email: