.
0 vare(r) i kurven

Score coach Info

Scorecoach Theis Simmonsen Score Coach


Theis Simmonsen ved om nogen, at det ikke er nok bare at læse om dating og kvinder. Praktisk erfaring har gjort Theis til den fantastiske scorecoach han er i dag.

For nogle år siden var Theis indelukket og socialt hæmmet. Godt nok var han håbefuld, men han havde hverken modet, evnerne eller selvtilliden til at score kvinder. Det kan være svært at forestille sig, når man møder ham i dag, hvor han er blevet en fast del af teamet hos AdamBraff.dk. Her udfolder han sine nyfundne evner og må betragtes som en fantastisk coach, der både selv har succes med kvinder og mindst lige så meget succes med at få andre mænd til at få succes med kvinder.

Det, der gjorde forskellen, var, at Theis gjorde op med sig selv, at han ikke var tilfreds og ville gøre alt hvad han kunne for at skabe forandring sit liv. Han læste al tilgængelig litteratur, men opdagede, at det ikke alene gjorde ham eftertragtet blandt kvinder. Dog havde han nu erhvervet sig en masse værdifuld baggrundsviden, og det sprængende punkt, vil han nok i dag sige, var, at han begyndte at tænke ud af boksen. Han vidste, at han manglede praktisk erfaring, så han kastede sig selv ud på dybt vand og sprællede. Uden al den viden han havde suget til sig, var han nok druknet, men han startede med hundesvømning, og snart var han en førsteklasses svømmer – en førsteklasses forfører.


I dag er scorecoach Theis ikke alene en erfaren mand på området, han er en socialt begavet og udadvendt scorecoach, der ved, hvad kvinder vil have. En scorecoach, som formår at formidle sin viden til unge såvel som modne håbefulde mænd, der mangler redskaber til at begå sig blandt smukke og dejlige kvinder.

Du vil som elev hos AdamBraff.dk finde en scorecoach, der ivrigt deler ud af egne erfaringer, men også forstår, hvor udfordrende det kan være at skabe forandringer. En scorecoach der ved, hvor svært det kan være at ændre den sociale fobi, hvis man ikke har de rette redskaber og den rette motivation. Heldigvis har Theis og resten af teamet forfinet de helt rigtige redskaber og både testet dem i praksis og i forhold til, hvordan de bedst formidles videre. Målet er forførende og fantastiske kvinder, og de er inden for rækkevidde.

Mød Theis og de andre scorecoaches hos AdamBraff.dk til foredrag flere steder i landet, eller start med en gratis session på 20-30 minutter ved at klikke HER

.
AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: adamz.braff@gmail.com
Nyhedsbrev
Navn:  
Email: