.
0 vare(r) i kurven

dvd produkter

.

Scorekursus på DVD Ross Jeffries & Friends

Denne DVD-pakke er alt, hvad du behøver. Tryk ”play” og lær at score hjemme i din stue.


Ross Jeffries & Friends – Dating seminar er den ultimative startpakke til dig, der gerne vil lære at score med overbevisning. Seminaret gennemgår personlig udvikling, NLP, scoretricks, den rette mentalitet og meget mere. Du får al den viden du skal bruge og hvordan du sætter den i spil ude i den virkelige verden.

Med lethed, selvtillid og charme vil du nu kunne møde kvinder på en måde, der vil overraske både dig selv, dine venner og ikke mindst kvinderne. Det er en helt fantastisk DVD-samling.
Pris: DKK 1397
Format: downloades med det samme
LAngde: 7 timers - Dvd
.

Ross Jeffries | Founder of Speed Seduction®

Speed seduction bliver dit nye selvtillids boost. Speed seduction vil forandre dit liv.


Med Ross Jeffries Founder of Speed Seduction har du intet mindre end en storslået dvd om vejen til speed seduction og en selvtillid, der vil overraske dig selv.

Ross Jeffries tænder dit indre game. Ross Jeffries vil give dig redskaber til at omprogrammere din hjerne til at udstråle alt det kvinder tænder på. Speed seduction bliver uundgåeligt, når du er færdig med at lære Ross Jeffries kompetencer.

Du vil forføre igen og igen og igen med viden fra videoen Ross Jeffries Founder of Speed Seduction.
Pris: DKK 247
Format: Downloades med det samme.
LAngde: 1 time
.

Bjarke Lassen | Personlig udvikling gennem NLP

Større, bedre og mere ægte.

DVD’en med Bjarke Lassen giver nøglen til personlig udvikling med NLP. Ved at optimere dig selv vil du automatisk øge dine chancer for og evner til at score.

Bjarke Lassen viser dig, at det er ok at fejle. Det er helt i orden at være i tvivl og ramme ved siden af. Han viser dig også hvordan personlig udvikling og NLP giver dig styrke og selvtillid til at møde verden og alle kvinderne med oprejst pande og et smil på læben.
 
Tro på dig selv ellers vil du aldrig score.
Pris: DKK 297
Format: Downloades med det samme
LAngde: Ca. 50 minutter
.

Kunsten at bygge rapport med kvinder

Kender du det, at du bare ’klikker’ sammen med nogen – som om I har kendt hinanden altid?


Nogle gange opstår det spontant og ud af det blå. Andre gange ville man ønske at man kunne få det til at opstå, og her kommer den gode nyhed. Det kan lade sig gøre!

Kunsten at bygge rapport med kvinder er DVD’en, der viser dig, hvordan du opbygger rapport med kvinder, skaber tillid, tryghed og tiltrækning. Hvordan du giver dem lyst til mere – lyst til dig.

Lær at score med selvtillid, kropssprog og et glimt i øjet. At score piger er slet ikke så svært, hvis man har de rette redskaber. Denne DVD er et af de bedste redskaber, der findes.


Pris: DKK 197
Format: Downloades med det samme
LAngde: 50 minutter
.

Jonas - Leth Nordic Seduction


DVD’en, der lærer dig alt om selvtillid.

Jonas Leth – Nordic Seduction viser dig hvordan du skiller dig ud fra mængden på en positiv og tiltrækkende måde. Det handler om at turde tro på sig selv og ikke bygge kæmpemæssige facader. Det handler om at mestre kommunikation, kropssprog og mentalitet, der til sammen skaber mulighed for den ultimative forførelse.

Drop mærketøjet og den falske stil. Vær dig selv. Nordic Seduction lærer dig om forførelse med stil- og selvsikkerhed. Lær hvordan du får en overbevisende udstråling.
Pris: DKK 247
Format: Downloades med det samme.
LAngde: 45 minutter
.

Netdating ekspert | Score på facebook

Scor på facebook og alle andre sociale medier.

Netdating eksperten Moh vil guide dig igennem metoderne til at score online. Hvis du er træt af en tom indbakke, konstante afvisninger online og savner råd og vejledning er denne DVD som skræddersyet til dig.

Lær hvordan du undgår faldgruber og hvordan du skriver den perfekte dating mail. Det er ikke så meget der skal til, men det vil gøre en verden til forskel. Få de rette redskaber til at score på facebook og andre online medier med den perfekte profil.

DVD’en vil træne dig til at kunne føre flirtende chatsamtaler og score online.
Pris: DKK 247
Format: Downloades med det samme.
LAngde: 50 minutter
.

Livsstil med drømmekvinderne - storstilet forfører

Få en naturlig og afslappet livsstil med masser af kvinder i dit liv.

Lær hvordan du bliver en ægte forfører. Den danske score coach Aiden tager dig med ud på en rejse i personlig udvikling, livsstil og mentalitet.

Bliv én af dem, der gør det, i stedet for bare at drømme om det. Bliv en storstilet forfører og find vej til drømmekvinderne, der vil gøre dit liv bedre og mere spændende.
Pris: DKK 297
Format: Downloades med det samme.
LAngde: 40 minutter
.

Kunsten at smalltalke


Smalltalk er en vigtig kunst, som alle kan lære, hvis de er åbne for det.


Kunsten at Smalltalke er vejen til at score piger. På denne DVD vil én af Danmarks førende kvindelige score coaches lære dig de små tricks. De gode og smarte replikker og hvorfor smalltalk kan hjælpe dig til at score piger igen og igen.

Med sexet smalltalk er der ikke langt hjem til soveværelset. Det handler om at bygge den rette stemning, og Kunsten at Smalltalke viser dig præcis, hvordan du gør det.
Pris: DKK 247
Format: Downloades med det samme.
LAngde: Ca. 50 minutter
.

NLP i dating er en helt fantastisk verden ind i NLP’ens verden.

Neurolingvistisk Programmering (NLP) er det perfekte afsæt til dating med succes.

Ønsker du at blive bedre til at score piger, bør du stifte bekendtskab med NLP, som handler om de mentale redskaber, der skal til for at opnå alt det, du gerne vil. Spellbinder NLP er DVD’en, der viser dig vejen til at score piger med følelser og de rette replikker.

Gennem personlig udvikling vil du vokse og øge din selvtillid, så du vil kunne møde kvinder med rank ryg og mærke den positive respons, de giver dig. Få indsigt og optræn din timing, så du ikke længere vil ramme ved siden af.
Pris: DKK 247
Format: Downloades med det samme
LAngde: 35 minutter
.

Succesfuld svensk score coach

Succesfuld svensk score coach er dvd’en, der giver dig lov til at være dig.


Den store svensk score coach Ozcar Stormer viser dig med dette foredrag alt om, hvordan vejen til succes generelt og med kvinder især kommer helt af sig selv, når du anstrenger dig unødigt, men i stedet tror på dig selv.

Personlig udvikling er vejen frem mod flere piger i dit liv. Lær at score på en afslappet og cool måde, der gør pigerne vilde efter dig.

Lær at score med stil og selvtillid. Personlig udvikling lærer dig små tricks, der er som magneter på de lækreste piger. Dvd’en Succesfuld svensk score coach kan give dig et helt fantas...
Pris: DKK 197
Format: downloades med det samme
LAngde: 40 minutters video

.
AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: adamz.braff@gmail.com
Nyhedsbrev
Navn:  
Email: