.
0 vare(r) i kurven

Scorekurser

.

Daygame Scorekursus - Lær at score ...

Lær at score om dagen - Daygame scorekursus

Lær at score om dagen – Daygame scorekursus er det helt rigtige scorekursus til dig, der er træt af at bruge weekend efter weekend på at hænge ud i en bar og drikke dig stiv for at turde tale med pigerne.

Lær at score om dagen – Daygame scorekursus er til dig, der bare gerne vil møde din kommende kæreste midt på gaden en smuk solskinsdag. Lær at score om dagen – Daygame scorekursus er til dig, der vil have et scorekursus med praksis og teori forenet i en smuk blanding.

Pris: DKK 4000
Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus
.

Gratis Pre Session | scorekursus Skype


1 time gratis 1on1 coaching, skype eller mødes

Adam Braff er intet mindre end Danmarks ukronede scorecoach. Hvordan man scorer og hvordan man scorer med overbevisning, skaber seksuel kemi og holder pigens interesse fanget vil Adam Braff fortælle dig alt om i dette gratis scorekursus.

Lær hvordan man scorer lækre, sexede og uimodståelige babes. Lær hvordan man scorer med stil og selvtillid. Adam Braff giver dig alt hvad du behøver i dette gratis scorekursus.
Pris: DKK Free
Længde: Ca. 30 minutters tid
.

Scorekursus - Scor i byen

Gør hver eneste bytur til en succes

Vil du score og score hver gang, så er Scor i Byen – Scorekursus pakken lige noget for dig. Du vil lære at score piger på en overbevisende måde, med værdifuld indsigt og værktøjer, som er grundigt udviklet og testet til perfektion, herunder grundigt instruktion i alle de nødvendige mentale redskaber og tips til kropssprog og timing.

På kursus vil du få kontakt til utallige smukke, frække og flirtende piger i det danske natteliv. Du vil opleve, hvordan du pludselig får langt bedre respons og udvikle dig til en sand mester i at score piger.

Pris: DKK 4000
Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus
.

Scorekursus - Power Pakken

Power Pakken er det ultimative scorekursus


Kurset sætter fokus på dig og dine evner, og hvordan du kan udnytte dit potentiale og fremme dig på alle tænkelige områder, så du kan scorer igen og igen. Lær alt om, hvordan du optimerer dit daygame, dit nightgame og din generelle tiltrækning på kvinder.

Med Power
Pakken behøver du ikke andet for at blive den ultimative pickup artist. Du vil lære, hvordan du gennem mentaltræning opbygger selvtillid, så du kan score med timing og naturlighed. Kurset forener på fornemmeste vis teori og praksis, så du bliver klar til at møde og interagere med kvinder når-som-helst og hvor-som-helst. Giv dig selv en gave, der kan få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Pris: DKK 5500
Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus
.

Netdating tips med Eftersyn

Lær at score med netdating tips

Her får du ikke mindre end de bedste råd og det bedste online scorekursus fra de bedste coaches indenfor branchen. Netdating – Eftersyn er til dig, der alt for sjældent får frække tilbud på mails. Netdating – Eftersyn er for dig, der fejler gang på gang, når det kommer til netdating. Du går kold. Bliver nervøs. Bliver misforstået eller også bliver du bare droppet og du ved ikke helt hvorfor. AdamBraff.dk kan hjælpe dig.

Lær at score med forfatteren til den første bog om netdating herhjemme - Mark Benfeldt Kjær. Teamet på AdamBraff.dk er din online netdating hjælp. Vi forvandler dit liv til spænding og babes med den helt rette kommunikation. Vi lærer dig alt om netdating med dette fantastiske scorekursus.

Pris: DKK 797
Længde: 2 timer
.

Netdating bootcamp - scorekursus

Netdating Scorekursus kombinerer dit online liv med den virkelige verden.

Afprøv og test dig selv efter grundigt kursus i netdating, hvordan dine evner er blevet så forbedrede, at du nu ved, hvordan man scorer.

Efter dette 1-dags scorekursus Netdating Workshop vil du kunne lande de lækreste babes online. Dette scorekursus viser ikke alene, hvordan man scorer med selvtillid og overbevisning, men hvordan man scorer med stil. Netdating Workshop er det ultimative scorekursus til dig der vil vide alt om netdating.

Pris: DKK 1300
Længde: 2 timer

.
AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: adamz.braff@gmail.com
Nyhedsbrev
Navn:  
Email: